KALENDER

maj 2024
m ti o to f l s
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Utflykt med mammagruppen

I söndags gjorde vi den första utflykten med utflyktsgruppen! Vår mammagrupp har omvandlats till en sådan nu när vi jobbar igen och inte kan ses på vardagarna längre. Det är vårt sätt att hålla kontakten och ambitionen är att göra en utflykt en gång i kvartalet. :-)

Den här gången föll valet på Siggesta gård som vi hört mycket om. Alexander var lite blyg när vi kom och klamrade sig fast vid mig varje gång någon pratade med honom. Han verkar ha blivit lite blygare på sista tiden?

Dagens program var lunch, lek och loppis. Lunchen var nog den mindsta brunchtallrik jag någonsin fått så även om det var gott så var det en stor besvikelse. Jag tycker att Siggesta gård var ganska mysigt men restaurangen rekommenderar jag verkligen inte. Ja ja, nu var det inte maten vi var där för och det var väldigt kul att se alla igen. Alexander och Leo pussade och kramade varandra massor när vi kom men efter ett tag när de blev lite trötta och hungriga började de slå på varandra istället. De är ombytliga de små. Men det var väldigt gulligt att se dem gosa med varandra!

Alexander ville köra de små elbilarna men han var lite för liten för att kunna köra själv. Det får bli nästa sommar. Den här bilden på en längtande kille är helt underbar…

Alexander fick också provsitta på en traktor vilket jag trodde att han skulle älska men han var ganska avvaktande till en början och klamrade sig fast vid mig när jag försökte sätta honom i sitsen. Till slut släppte min lilla koala och repade mod till sig. Så här fin var han på traktorn!

Lite konstigt att han som är så tuff kan vara så avvaktande ibland. I fredags när Dean var på 4H gården i Solna med mammagruppen kastade han sig helt själv utför den stora rutchkanan och tvekade inte att ge sig på det om och om igen.

Om man kan göra det här, hur kan då traktorn vara läskig? Det är så roligt att följa hans utveckling och försöka se världen genom hans ögon. Han är en ljuvligt liten komplex person!

Och nu saknar jag honom massor. Imorgon kommer de hem från London och det har varit en lång och tom vecka utan mina pojkar…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>